Фонд нормативних документів

image_print

Відділ є структурним підрозділом ДП «Волиньстандартметрологія» і у своїй роботі керується Законами України «Про стандартизацію», «Технічні регламенти тв оцінку відповідності».

У відділі знаходиться фонд нормативних документів який нараховує 19,4 тис нормативних документів (НД), який постійно актуалізується та поповнюється новими нормативними документами.
Фонд нормативних документів
ДП “Волиньстандартметрологія” є офіційним агентом з виготовлення та розповсюдження на території України офіційних копій нормативних документів на паперових носіях, адже право власності на національні стандарти належить державі.
Розповсюдження копій здійснює відповідно до агентської угоди № 034 від 01 січня 2014 р. та додаткової угоди № 6 від 25.04.2016 між Генеральним агентом (ДП «УкрНДНЦ») та ДП «Волиньстандартметрологія». ДП “Волиньстандартметрологія” зареєстрований в системі виготовлення та розповсюдження офіційних копій нормативних документів Генеральним агентом під кодом ZB – 568058.

Scroll to top

Сторінка знаходиться на стадії модернізації. Телефони для перевірки чинності сертифікату вказані на титульному аркуші бланку сертифікату.