Нові надходження нормативних документів у липні

image_print

Ч.ч.

Позначення НД

Назва НД

1. ДСТУ ГОСТ 1760:2018 (ГОСТ 1760-2014, IDT) Підпергамент. Технічні умови
2. ДСТУ 3136:2017 Птиця сільськогосподарська для забою. Технічні умови
3. ДСТУ ISO 105-J02-2001/ГОСТ ИСО 105-J02-2002 Текстиль. Випробовування на стійкість забарвлення. Частина J02. Метод оцінювання білості за допомогою приладу
4. ДСТУ EN 530:2017 (EN 530:2010, IDT) Стійкість проти стирання матеріалів захисного одягу. Методи випробовування
5. ДСТУ EN 61310-2:2017 (EN 61310-2:2008, IDT; IEC 61310-2:2007, IDT) Безпечність машин. Позначення, маркування та приведення в дію. Частина 2. Вимоги до маркування
6. ДСТУ EN 61310-3:2016 (EN 61310-3:2008, IDT) Безпечність машин. Позначення, маркування та приведення в дію. Частина 3. Вимоги до розташування та роботи органів керування
7. ДСТУ 7099:2009 Продукція безалкогольної промисловості. Методи визначання органолептичних показників, об’єму продукції та герметичності закупорювання
8. ДСТУ 7153:2010 Мінеральні та питні води, розлиті в полімерні пляшки марки ПЕТФ. Метод визначення діоксиду вуглецю
9. ДСТУ EN 143:2002 Засоби індивідуального захисту органів дихання. Протиаерозольні фільтри. Вимоги, випробування, маркування (EN 143:2000, IDT)
10. ДСТУ EN 167:2017 (EN 167:2001, IDT) Засоби індивідуального захисту очей. Методи випробування оптичні
11. ДСТУ EN 379:2017 (EN 379:2003 + A1:2009, IDT) Засоби індивідуального захисту очей. Автоматичні зварювальні фільтри
12. ДСТУ EN 1032:2014 Вібрація механічна. Випробування мобільних машин на визначання параметрів вібрації
13. ДСТУ EN 13402-3:2018 (EN 13402-3:2017, IDT) Одяг. Познаки розмірів. Частина 3. Етикетування розмірів на основі вимірів тіла та інтервалів
14. ДСТУ EN 15193-1:2017 (EN 15193-1:2017, IDT) Енергоефективність будівель. Енергетичні вимоги до освітлення. Частина 1. Технічні характеристики, Модуль М9
15. ДСТУ EN ISO 20643:2013 Механічна вібрація. Машини переносні та з ручним керуванням. Принципи оцінювання емісії вібрації
16. ДСТУ ISO/TS 21098:2009 Продукти харчові. Методи виявлення генетично модифікованих організмів i продуктів з їхнім вмістом. Додаткові процедури та інформація щодо методів аналізування на основі нуклеїнової кислоти, описаних в ISO 21569, ISO 21570, ISO 21571
17. ДСТУ ГОСТ 2184:2018 (ГОСТ 2184-2013, IDT) Кислота сірчана технічна. Технічні умови
18. ДСТУ ГОСТ 9142:2019 (ГОСТ 9142-2014, IDT) Ящики з гофрованого картону. Загальні технічні умови
19. ДСТУ-Н ISPM 11:2015 Організми шкідливі карантинні. Аналіз ризику, охоплюючи аналіз ризиків довкілля та генетично модифікованих організмів
Scroll to top