Ч.ч. |
Позначення НД |
Назва НД |
1. | ДСТУ ГОСТ 1760:2018 (ГОСТ 1760-2014, IDT) | Підпергамент. Технічні умови |
2. | ДСТУ 3136:2017 | Птиця сільськогосподарська для забою. Технічні умови |
3. | ДСТУ ISO 105-J02-2001/ГОСТ ИСО 105-J02-2002 | Текстиль. Випробовування на стійкість забарвлення. Частина J02. Метод оцінювання білості за допомогою приладу |
4. | ДСТУ EN 530:2017 (EN 530:2010, IDT) | Стійкість проти стирання матеріалів захисного одягу. Методи випробовування |
5. | ДСТУ EN 61310-2:2017 (EN 61310-2:2008, IDT; IEC 61310-2:2007, IDT) | Безпечність машин. Позначення, маркування та приведення в дію. Частина 2. Вимоги до маркування |
6. | ДСТУ EN 61310-3:2016 (EN 61310-3:2008, IDT) | Безпечність машин. Позначення, маркування та приведення в дію. Частина 3. Вимоги до розташування та роботи органів керування |
7. | ДСТУ 7099:2009 | Продукція безалкогольної промисловості. Методи визначання органолептичних показників, об’єму продукції та герметичності закупорювання |
8. | ДСТУ 7153:2010 | Мінеральні та питні води, розлиті в полімерні пляшки марки ПЕТФ. Метод визначення діоксиду вуглецю |
9. | ДСТУ EN 143:2002 | Засоби індивідуального захисту органів дихання. Протиаерозольні фільтри. Вимоги, випробування, маркування (EN 143:2000, IDT) |
10. | ДСТУ EN 167:2017 (EN 167:2001, IDT) | Засоби індивідуального захисту очей. Методи випробування оптичні |
11. | ДСТУ EN 379:2017 (EN 379:2003 + A1:2009, IDT) | Засоби індивідуального захисту очей. Автоматичні зварювальні фільтри |
12. | ДСТУ EN 1032:2014 | Вібрація механічна. Випробування мобільних машин на визначання параметрів вібрації |
13. | ДСТУ EN 13402-3:2018 (EN 13402-3:2017, IDT) | Одяг. Познаки розмірів. Частина 3. Етикетування розмірів на основі вимірів тіла та інтервалів |
14. | ДСТУ EN 15193-1:2017 (EN 15193-1:2017, IDT) | Енергоефективність будівель. Енергетичні вимоги до освітлення. Частина 1. Технічні характеристики, Модуль М9 |
15. | ДСТУ EN ISO 20643:2013 | Механічна вібрація. Машини переносні та з ручним керуванням. Принципи оцінювання емісії вібрації |
16. | ДСТУ ISO/TS 21098:2009 | Продукти харчові. Методи виявлення генетично модифікованих організмів i продуктів з їхнім вмістом. Додаткові процедури та інформація щодо методів аналізування на основі нуклеїнової кислоти, описаних в ISO 21569, ISO 21570, ISO 21571 |
17. | ДСТУ ГОСТ 2184:2018 (ГОСТ 2184-2013, IDT) | Кислота сірчана технічна. Технічні умови |
18. | ДСТУ ГОСТ 9142:2019 (ГОСТ 9142-2014, IDT) | Ящики з гофрованого картону. Загальні технічні умови |
19. | ДСТУ-Н ISPM 11:2015 | Організми шкідливі карантинні. Аналіз ризику, охоплюючи аналіз ризиків довкілля та генетично модифікованих організмів |
