Кабінетом Міністрів України затверджено критерії оцінки господарської діяльності у сфері ветеринарної практики

Кабінетом Міністрів України затверджено критерії оцінки господарської діяльності у сфері ветеринарної практики

image_print

Урядом затверджено критерії, за якими оцінюється ступінь ризику від провадження господарської діяльності та визначається періодичність здійснення планових заходів державного нагляду (контролю) у сфері ветеринарної практики Державною службою України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів.

Прийняття акта вирішує питання приведення критеріїв, за якими оцінюється ступінь ризику від провадження господарської діяльності та визначається періодичність здійснення планових заходів державного нагляду (контролю) у сфері ветеринарної практики, у відповідність із законодавством та зменшує регуляторний вплив на суб’єктів господарювання.

Постанова КМУ від 24 липня 2019 р. № 648 «Про затвердження критеріїв, за якими оцінюється ступінь ризику від провадження господарської діяльності у сфері ветеринарної практики та визначається періодичність здійснення планових заходів державного нагляду (контролю) Державною службою з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів»

Scroll to top

Сторінка знаходиться на стадії модернізації. Телефони для перевірки чинності сертифікату вказані на титульному аркуші бланку сертифікату.